top of page

Izboljšajte svojo produktivnost z uporabo vtičnikov GPT-4

Updated: Apr 24


Vem, da je vodenje malega podjetja v današnjem hitro spreminjajočem se poslovnem svetu lahko izjemno zahtevno. Od spremljanja najnovejših trendov in tehnologij do sprejemanja ključnih poslovnih odločitev – izzivi so številni in včasih se zdi, da se zahteve nikoli ne končajo. 


Kot lastnica malega podjetja se zavedam teh težav, zato sem vedno na lovu za orodji, ki bi mi lahko olajšala ta proces.


Danes z vami delim vpogled v svet ChatGPT vtičnikov.  





Kaj pomeni vtičnik ChatGPT?


Vtičnik ChatGPT je dodatna programska komponenta, ki jo razvijejo programerji za integracijo zunanjih aplikacij v klepetalnega robota ChatGPT z umetno inteligenco. Ti vtičniki razširijo zmožnosti ChatGPT in omogočajo nemoteno interakcijo z vmesnikom API ChatGPT. 


Ti posebej prilagojeni AI sistemi ponujajo hitre, zanesljive in predvsem prilagojene informacije, ki so ključne pri sprejemanju odločitev in spodbujanju rasti naših podjetij.


Pa poglejmo kako lahko izkoristite prednosti ChatGPT vtičnikov za optimizacijo vašega poslovanja:


1. Write For Me


Specializiran je za ustvarjanje vsebin, oblikovanje osnutkov, upravljanje števila besed in kakovostno pisanje s poudarkom na SEO in vključevanju občinstva.


  • Izboljša ustvarjanje vsebine s strukturiranimi orisi in integracijo SEO, kar vam omogoča, da učinkovito dosežete in vključite svoje občinstvo.

  • Racionalizira postopek pisanja in zagotavlja, da je vaša vsebina prijazna do bralcev in optimizirana za iskalnike.

  • Z njim si lahko pomagate pri ustvarjanju privlačnih marketinških vsebin, ki se povezujejo s strankami in povečujejo prepoznavnost blagovne znamke.


2. Copywriter GPT


Vaš inovativni partner za pisanje besedil za spletne oglase! 


Potopite se v strategije spletnega marketinga, ki bodo prilagojene vašim potrebam!


Najnovejše posodobitve:

1) podpora za e-pošto in platformo Google Ads,

2) izbirna humanizacija besedila in optimizacija SEO


3.  Maker


Doc Maker je vsestranski vtičnik ChatGPT, ki uporabnikom omogoča pretvorbo besedila v različne oblike datotek, kot so DOCX, XLSX, PDF, CSV, TXT, HTML, XML in JSON.


Ta vtičnik je še posebej uporaben za podatkovne in raziskovalne namene, saj uporabnikom omogoča enostavno ustvarjanje in upravljanje dokumentov v želeni obliki.


4. Keyword Planner GPT


Za vsako ključno besedo lahko v realnem času pridobite obseg iskanja, ceno CPC in povezane ključne besede. Pomoč pri raziskovanju ključnih besed, kot je SEO ali kaj podobnega. Prav tako lahko odkrijete določen URL ali spletno mesto.


5. Video GPT by VEED


AI Video Maker - Ustvarjajte videoposnetke za družbena omrežja - YouTube, Instagram, TikTok in še več! Brezplačno orodje za pretvorbo besedila v video in govor z AI avatarji, TTS, glasbo in posnetki.


6. PersonaPilot AI: Custom Persona Builder


Uporablja algoritme umetne inteligence za hitro ustvarjanje podrobnih in natančnih osebnosti uporabnikov. Idealen je za ciljno usmerjeno trženje in razvoj izdelkov, saj poenostavlja ustvarjanje oseb, predvideva tržne trende in se prilagaja spreminjajočim se preferencam strank ter s pomočjo vpogledov, ki temeljijo na podatkih, izboljšuje poslovne strategije.


7. Logo Creator


Uporabite ga za ustvarjanje profesionalnih logotipov in ikon aplikacij!





8. Blog Post / Article Image Generator + Alt Text


V nekaj sekundah ustvarite profesionalne slike za objavo na blogu, novice in članke. Za začetek preprosto navedite naslov bloga, vsebino ali temo. Določite lahko osnovno barvo, ki se ujema z barvo vaše blagovne znamke.


9. Slide Maker


Prompt za ustvarjanje predstavitev PowerPoint. Podpira ustvarjanje več kot 20 predstavitev. Prebere lahko povezave do spletnih strani, Google Drive, OneDrive in druge ter tako pridobi vsebino.


Z uporabo GPT vtičnikov lahko učinkovito in hitro dostopate do podatkov, ki so ključni za vaše poslovne odločitve, prilagodite strategije in predvsem, ostanete korak pred konkurenco. 


Konkretno na primerih, kako ti GPT vtičniki delujejo, smo bomo pogledali na spletni delavnici Chat GPT za marketing in izobraževalne vsebine.





bottom of page