top of page

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

 • Ali se lahko vsak nauči digitalnega marketinga?
  Prihodnost je na spletu, zato je zelo pomembno, da vlagate v znanje na tem področju. Danes digitalni marketing obsega veliko stvari, ampak postopoma z malimi koraki lahko osvojite osnove, ki vam bodo pomagale do uspešnega nastopa na spletu.
 • Kateri način izobraževanja priporočate, če sem čisti začetnik na področju digitalnega marketinga?"
  Na moji spletni strani najdete veliko možnosti in načinov, kako se lahko učite. Spletne tečaje priporočam tistim, ki ste samodisciplinirani in imate vsaj osnove računalniške pismenosti. Učite se, ko imate čas, varno iz svojega naslonjača. Praktične delavnice priporočam vsem, ki si želite, da vam pri kakšnih težavah pomagam v živo in me tudi lahko na tak način vprašate kaj konkretno za vaš posel. Individualna svetovanja priporočam tistim, ki želite konkretno rešitve za vaš posel in da izobraževanje prilagodim vašim potrebam. Mentorski program je namenjen tistim, ki si konkretno želite povečati prisotnost na spletu in potrebujete nekoga, ki vas vodi in vas nauči vse potrebno za uspeh na spletu.
 • V čem je razlika med spletno delavnico in e-tečajem?
  E-tečaji ali spletni tečaji so vnaprej posneti videji, ki so na posebni platformi, kjer morate prejeti dostop. Video tečaji vam ostanejo za vedno. Gledate jih lahko kadarkoli imate čas varno iz vašega naslonjača. Za vprašanja sem vam na voljo preko FB zaprte skupine ali Messengerja. Spletne delavnice ali webinarji so srečanja v ŽIVO preko aplikacije Zoom. Pred delavnico prejmete vsa navodila, urnik predavanj in se srečujemo v ŽIVO (koliko krat je odvisno od vrste spletne delavnice). Po delavnici prejmete tudi vse posnetke, ki vam ostanejo v trajni lasti. Prav tako sem vam na voljo za vprašanja v FB zaprti skupini.
 • Kako dolgo prejmem dostop do e-tečajev?
  Do spletnih tečajev oz. e-tečaje imate doživljenjski dostop :-)
bottom of page