top of page

MOJA ZGODBA

Tanja_Ciglari%25C3%2584%25C2%258D_market

MARKETINŠKA STROKOVNJAKINJA Z EMPATIJO

Sem Tanja, deklica iz vasi. Že kot majhna punčka sem vedela, da bo v življenju počela nekaj, kjer bom lahko uporabila svojo kreativnost. Kot majhna sem želela postati modna oblikovalka, kjer sem že takrat skozi skice oblek izražala svojo kreativnost in domišljijo. Kasneje me je pot zanesla na Srednjo ekonomsko šolo  in Ekonomsko poslovno fakulteto v Mariboru, kjer sem vedela, da edino kar me veseli, je MARKETING.
 
Že več kot 16 let delam v marketingu in sicer na področju digitalnega marketinga. Specializirala sem se za marketing na družbenih omrežjih. Delam tudi kot projektni vodja na različnih spletnih projektih, ki zajemajo še druge digitalne aktivnosti (e-mail marketing, marketinške strategije, oblikovanje marketinških materialov, vsebinski marketing,...).
Leta 2017 sem se podala na samostojno podjetniško pot, ker sem potrebovala spremembo in nisem bila več srečna. Začela sem dobesedno iz nič. Vse kar sem imela, so bile izkušnje in znanje, da sem lahko začela svojo novo podjetniško pot. Sem dokaz, da se vse da, če se hoče, tudi, če nimate kapitala za zagon podjetja.
Moje strasti in rešitve, s katerimi želim pomagati podjetnikom:
 • Sem solastnica in marketinška direktorica revije Internet, s katero želimo z ekipo povečati digitalno pismenost Slovencev in združiti vse strokovnjake iz področja digitalnega marketinga.
 
 
 • Sem tudi predavateljica modula Kreiranje kampanj na družbenih omrežjih na višji strokovni šoli Academia.
 
 • v sodelovanju z ekipo strokovnjakov poskrbimo za vaš optimalen spletni nastop (vodenje družbenih omrežij, izdelava spletnih strani in trgovin, optimizacija spletnih strani, spletno oglaševanje, video prodikcija, fotografiranje...).
Sodelovala sem na projektih iz področij zavarovalništva, izobraževanja, prodaje zlata, prodaje pohištva, oblikovanje in prodaje nakita, alternativne medicine, nepremičnin, kozmetične industrije, vizualne komunikacije in še kaj.
 
Kaj  o meni pravijo ljudje, s katerimi sem sodelovala TUKAJ.
Moja želja in poslanstvo je, da malim in srednjim velikim podjetjem s svojim znanjem in izkušnjami pomagam pri:
 • učenju podjetnikov začetnikov, kako lahko začnejo posel na spletu,
 • prepoznavnosti njihove blagovne znamke na spletu,
 • iskanju njihovih potencialnih strank,
 • kreiranju in promociji njihovih produktov/storitev,
 • izvedbi marketinškega načrta, ...
 • pomagam kot svetovalka pri vstopu na trg.
Moja prednost je, da vam digitalni marketing predstavim na enostaven način, ki se ga lahko nauči vsak podjetnik. Vse kar vas učim je, marketing iz prakse.
Vse rešitve, ki jih z ekipo ponujamo najdete TUKAJ.
Organiziram praktične delavnice iz družbenih omrežij (Facebook, Instagram, LinkedIn. Tik Toka, Youtube,..), e-mail marketinga, osnove digitalnega marketinga, kako na spletu zgraditi osebno blagovno znamko, prav tako pa sem avtorica že 10 spletnih e-tečajev.
V ČEM SEM DRUGAČNA
 • Delam samo s podjetniki, s katerimi sem na isti valovni dolžini in mi je njihov produkt blizu.
 • Moj način podajanja znanja je preprost in razumljiv vsakomur.
 • Imam zelo dobro razvito empatijo, kar mi pomaga, da se lažje vživim v podjetniške izzive.
 • Vse kar učim je iz prakse, saj je za mano več kot 16 let trdega dela na področju digitalnega marketinga in učila sem se od najboljših v tej branži.

V MEDIJIH