top of page

VSI, KI SO NAM ŽE ZAUPALI 

MNENJA STRANK

metka%20krivec_edited.jpg

Metka Krivec

Tanja zna sogovorniku prisluhniti in ga očarati s svojo toplino, prijaznostjo in ustrežljivostjo. Izhajajoč iz preteklega sodelovanja lahko z gotovostjo trdim, da je energična, odgovorna, profesionalna oseba s pozitivnim odnosom do dela. Pri komunikaciji vedno doda velik del svoje srčnosti, zaradi česar je zelo uspešna. Take osebe si lahko vsakdo le želi kot partnerja v skupnem poslu

LeonidainAlbert_2018_web-600x449_edited.

Lea Mrgole

Tanjo sem spoznala, ko sem obiskala nekaj dogodkov, kjer je ona sodelovala pri organizaciji in marketingu. Pri njej me navdušujejo lastnosti, ki bi jih moral imeti vsak, ki dela z ljudmi. Najde hitre rešitve, zna umiriti stres, je kreativna, predvsem pa je polna živosti in pozitivne energije. Verjamem, da so to lastnosti, ki jih potrebuje človek, ki vam bo pomagal pripeljati kakršenkoli projekt v življenje, v realizacijo. Tanjo sem izbrala, ker imam z njo odlične izkušnje in zato, ker vem da je mojstrica svojega posla. Pa še to: Tanja ima tudi stranski učinek njenih lastnosti, to je čudovit nasmeh na njenem obrazu.

polona-kisovec_edited.jpg

Polona Kisovec

Noben izziv je ne prestraši. Hitro in profesionalno se loti vsakega novega projekta. Je oseba, ki brez problema dela več stvari hkrati in nič je ne ustavi. Je vsestranska oseba, ki lahko pomeni veliko oporo posameznikom in podjetjem, da operativno izpeljejo stvari v marketingu. Je 100 % zanesljiva in predana. Ima izvrstne organizacijske sposobnosti in neprekosljivo voljo, da ideje naročnikov realizira in jim pomaga, da te ideje pridejo do pravih ljudi.

Simon_Er%C3%85%C2%BEen_edited.jpg

Simon Eržen

Vsaka čast Tanji za pripravljenost in odzivnost. Tanja je fantastična v spletnem social marketingu. Diagonale335 ne bi bilo v taksni obliki, če Tanje ne bi bilo.

bottom of page