Kaj so o meni povedali moji poslovni partnerji

Stranke in poslovna sodelovanja

Podjetja,  s katerimi smo v preteklih letih sodelovali z oglaševanjem, pisanje člankov, organiziranje dogodkov, izdelava videjev, izdelava spletnih mest, pisanje različnih vsebin za marketinške materiale, spletne strani,...

1/1
IZJAVE MOJIH FANTASTIČNIH STRANK 

Tanjo sem spoznala, ko sem obiskala nekaj dogodkov, kjer je ona sodelovala pri organizaciji in marketingu. Pri njej me navdušujejo lastnosti, ki bi jih moral imeti vsak, ki dela z ljudmi. Najde hitre rešitve, zna umiriti stres, je kreativna, predvsem pa je polna živosti in pozitivne energije. Verjamem, da so to lastnosti, ki jih potrebuje človek, ki vam bo pomagal pripeljati kakršenkoli projekt v življenje, v realizacijo. Tanjo sem izbrala, ker imam z njo odlične izkušnje in zato, ker vem da je mojstrica svojega posla. Pa še to: Tanja ima tudi stranski učinek njenih lastnosti, to je čudovit nasmeh na njenem obrazu.

Leonida Mrgole, Vezal zavod

Noben izziv je ne prestraši. Hitro in profesionalno se loti vsakega novega projekta. Je oseba, ki brez problema dela več stvari hkrati in nič je ne ustavi. Je vsestranska oseba, ki lahko pomeni veliko oporo posameznikom in podjetjem, da operativno izpeljejo stvari v marketingu. Je 100 % zanesljiva in predana. Ima izvrstne organizacijske sposobnosti in neprekosljivo voljo, da ideje naročnikov realizira in jim pomaga, da te ideje pridejo do pravih ljudi.

Polona Kisovec, državna prvakinja v direktnem marketingu, direktorica 121 marketing

 

Tanja zna sogovorniku prisluhniti in ga očarati s svojo toplino, prijaznostjo in ustrežljivostjo. Izhajajoč iz preteklega sodelovanja lahko z gotovostjo trdim, da je energična, odgovorna, profesionalna oseba s pozitivnim odnosom do dela. Pri komunikaciji vedno doda velik del svoje srčnosti, zaradi česar je zelo uspešna. Take osebe si lahko vsakdo le želi kot partnerja v skupnem poslu.

 

Metka Krivec, vodja M.I.C.E., Thermana Laško

Vsaka čast Tanji za pripravljenost in odzivnost. Tanja je fantastična v spletnem social marketingu. Diagonale335 ne bi bilo v taksni obliki, če Tanje ne bi bilo.

Simon Eržen, Idejni vodja Diagonale335 in Direktor ProConsilium

© 2018 by Marketing malih podjetij

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon