top of page

Kaj je pomembno, ko začnete graditi posel na internetu?

Updated: Sep 6, 2020

1. DOBRA PONUDBA


Brez dobre ponudbe, ki jo trg potrebuje, vam nobeno znanje ne bo pomagalo pri uspehu. Ko začnete posel, je zelo pomembno, da preden začnete delati posel, vprašate trg, če vaš potencialni izdelek sploh potrebuje. In to lahko enostavno naredite z anketo preko družbenih omrežij. Tudi sama sem začela tako in vedite, da so me rezultati presenetili. Zato preden se lotite prodaje preko spleta, raziščite trg in na podlagi tega kreirajte ponudbo.


2) DOBRA IZKUŠNJA STRANKE


Ko ste naredili raziskavo in kreirali ponudbo, je seveda potrebno iti na trg prodajat. Na začetku naredite testno občinstvo, na podlagi katerega boste lahko videli dobre strani vašega produkta in pomanjkljivosti. Ko izdelek dodelate, greste na večji trg. Če je stranka zadovoljna, ste zmagali


3) TRANSFORMACIJA


Cilj vsakega produkta je transformacija življenja ljudi. Zapomnite si, da s produkti rešujemo probleme in jim pomagamo do transformacije. Takšna stranka, kateri ste pomagali pri njeni rešitvi problema, vam bo večno hvaležna. In to je tisto, kar prodajate. Rešitve in transformacijo.


4) ZADOVOLJNA STRANKA (priporočila)


Ko ste stranki rešili problem, je stranka zadovoljna. In takšna stranka je vaša najboljša reklama, zato ker bo z veseljem vaš produkt priporočala naprej.





Ampak, da pridete do vseh naštetih točk zgoraj, je potrebno veliko znanja in predvsem "AKCIJE".

Zato čim več raziskujte in se pogovarjajte z ljudmi. Nikoli ne veste, kje se lahko skriva kakšna dobra ideja.


Če boste sedeli na "kavču" je manjša verjetnost, da doživite razsvetljenje

Zato bodite radovedni in raziskujte, da še v tem življenju nekaj pustite za sabo.


Vse lepo, Tanja


bottom of page