MARKETING ZA

MALA IN SREDNJA PODJETJA

POMAGAM VAM PRI UČINKOVITI SPLETNI PREPOZNAVNOSTI

✔ Potrebujete večjo spletno prepoznavnost? 

✔ Ne veste, kako do novih strank na spletu?

Potem ste na pravem mestu.

 

Današnje hitro spreminjajoče se poslovno okolje zahteva marketing, katerega cilj je s pravo metodo priti do prave ciljne skupine ljudi ter jih s pravim sporočilom prepričati, da bodo kupili vaš izdelek ali storitev. Ni važno za kakšno marketinško rešitev gre, vedno je potrebno določiti priložnosti na trgu, določiti cilje ter pravo rešitev za trg in vašo potencialno stranko.

 

Na podlagi vaših želja in našega znanja, vam bomo pomagali pri pripravi prave marketinške rešitve, s pomočjo katere bomo dosegli želene rezultate.

VODENJE DRUŽBENIH

OMREŽIJ

INDIVIDUALNA SVETOVANJA IN MENTORSTVO

DIGITALNE MARKETINŠKE STRATEGIJE

IZOBRAŽEVANJA ZA IZBOLJŠANJE DIGITALNE PISMENOSTI

PROFESIONALNE SPLETNE STRANI

Pomagamo vam do večje vidljivosti na spletu

tanja%2520ciglaric%2520tovarna%2520podje

PRAKTIČNE

DELAVNICE

SPLETNI

TEČAJI

NAJBOLJ AKTUALNO

KDO JE TANJA CIGLARIČ?

NEKAJ BESED O MENI

​Tanja Ciglarič, marketinška strokovnjakinja, podjetnica, solastnica in direktorica marketinga pri reviji INTERNET, dobra poznavalka družbenih omrežij.

 

Moje več kot 12 letne izkušnje v marketingu želim sedaj deliti s svetom. Možnost sem imela sodelovati z najboljšimi digitalnimi strokovnjaki iz Slovenije in tujine. Sodelovala sem na projektih iz področij zavarovalništva, izobraževanja, prodaje zlata, prodaje pohištva, oblikovanje in prodaje nakita, alternativne medicine, kozmetične industrije, vizualne komunikacije in še kaj.

 

Že več kot 8 let spoznavam in uporabljam družbena omrežja za posel. Družbena omrežja niso samo objavljanje slikic in videjev, ampak so pomembna za komuniciranje s strankami in pomemben del prodajnega procesa.

 

Več o meni pa TUKAJ!

Tanja_Ciglari%25C3%2584%25C2%258D_market

REFERENCE