top of page

Če na svojem spletnem mestu brez sprememb prikažete rezultate Google Prevajalnika, morate na svojem spletnem mestu postaviti naslednje izjavo o omejitvi odgovornosti:

TA STORITEV LAHKO VSEBUJE PREVODE, KI JIH NAMENJA GOOGLE. GOOGLE OGLAŠA VSE GARANCIJE, POVEZANE S PREVAJANJI, IZRIČNE ALI IMPLICIRANE, VKLJUČNO S KAKRŠNIMI JAMSTVI ZA TOČNOST, ZANESLJIVOST IN VSE IMPLICIRANIMI JAMSTVAMI ZA PRODAJO, USTREZNOSTI ZA PODATKOVNI FOND.

Spletno mesto www.marketingmalihpodjetij.com je bilo za vaše udobje prevedeno s programsko opremo za prevajanje, ki jo poganja Google Translate. Za natančen prevod smo si prizadevali za natančen prevod, vendar noben avtomatiziran prevod ni popoln niti ni namenjen nadomeščanju človeških prevajalcev. Prevodi so na voljo uporabnikom spletnega mesta <ime podjetja> in so na voljo "tako kot je". Ne glede na točnost, zanesljivost ali pravilnost prevodov iz <izvornega jezika> v kateri koli drug jezik ni jamstva, bodisi izrecno ali nakazano. Nekatere vsebine (na primer slike, videoposnetki, Flash itd.) Morda ne bodo natančno prevedene zaradi omejitev programske opreme za prevajanje.

Uradno besedilo je <primarni jezik> različica spletnega mesta. Vsa neskladja ali razlike, ustvarjene v prevodu, niso zavezujoče in nimajo pravnega učinka zaradi izpolnjevanja ali izvrševanja. Če se pojavijo vprašanja v zvezi z natančnostjo informacij, ki jih vsebuje prevedeno spletno mesto, glejte različico spletnega mesta <primarni jezik>, ki je uradna različica.
 

bottom of page